Home » Diensten

Online marketing bureau uit Nijmegen

Hi, wij zijn Lap Marketing! Een jong en gedreven online marketing bureau in Nijmegen. Met een grote hoeveelheid creativiteit en passie voor het online marketing vak gaan wij als een raket, om jou te helpen bij het creëren van een functionele website, het genereren van meer online bezoekers of het beheren van jouw sociale mediakanalen. Dit doen wij, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent!

Zet de eerste stap naar online succes!

Wij staan te springen om aan de slag te gaan met jouw online marketing vraagstuk. Je hoeft alleen maar het startschot te geven. Meer te weten komen over onze oplossingen?

Onze klanten zeggen

Webdesign

“De samenwerking met Daan Lap heb ik als plezierig ervaren. Daan denkt goed mee en heeft creatieve ideeën om mijn website te onderscheiden van andere websites. Ook voor het onderhoud kom ik graag terug. Eventuele wijzigingen heeft Daan Lap zo voor elkaar!”

Nelleke Phoelich
Nelleke Phoelich

Eigenaar Nelleke Phoelich Coaching

Webdesign

“Daan heeft de vaardigheden om zich uitstekend te verplaatsen in de opdrachtgever. Tijdens onze samenwerking heeft Daan aangetoond een product op te kunnen leveren van een uitstekende kwaliteit”

Marc ten Hove
Marc ten Hove

Mede-oprichter Dronelaunch

Webdesign

“Prima samenwerking beleefd met Daan voor de website van mijn duurzaam initiatief Verzetsheldenwijk Nijmegen. Heel tevreden!”

Aldo van Tongeren

Initiatiefnemer Verzetsheldenwijk Nijmegen

Online marketeer op locatie

Op zoek naar meer marketingkennis binnen je bedrijf? Maak dan gebruik van een online marketeer op locatie. Lap Marketing biedt de mogelijkheid om voor minimaal één dag per week aan de slag te gaan bij jou op kantoor. De online marketeer zal voor de afgesproken periode aan de slag gaan met het versterken van jouw merk of onderneming.

 

Voordelen van een online marketeer op locatie:

  • Online marketing specialist binnen je bedrijf;
  • Flexibel in te zetten, gespecialiseerd in meerdere services;
  • Een neutrale visie op de huidige bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op!

Wij denken graag mee over hoe jij online marketing in kan zetten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Benieuwd naar hoe jouw website scoort in de huidige situatie? Doe de gratis online marketing scan.