Home » Diensten » Website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken die goed aansluit bij jouw bedrijf. Dat is waar wij bij Lap Marketing goed in zijn. Een goed webdesign zorgt voor vertrouwen en het maakt jouw website uniek. Het is belangrijk dat jouw webdesign de aandacht krijgt, dat het verdient. Door tijdens het maken van het design al rekening te houden met de conversie zorgen wij ervoor dat de website bijdraagt aan het behalen van jouw online doelen.

Website laten maken bij Lap Marketing

Bij Lap Marketing weten we hoe we websites moeten maken. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van de website past bij de huisstijl van het bedrijf. Zo laten we de kleuren, het logo en de visie van het bedrijf veelvuldig terugkomen. Naast dat de website er visueel uitstekend uit moet zien, moet deze uiteraard wel wat opleveren. Het is minstens zo belangrijk dat deze bijdraagt aan de online marketing doelstellingen van jouw bedrijf. Het is natuurlijk de bedoeling dat een bezoeker een actie uitvoert op jouw website. Dit kan in de vorm van: het aankopen van een product, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het lezen van een blog. Wanneer we ons bezighouden met de conversie van een website, noemen we dit conversiegericht webdesign.

Voorafgaand aan het project bespreken we gezamenlijk de conversiedoelen en het algemene doel van de website. Op deze manier krijgen wij een beter beeld van de online marketing doelen van het bedrijf. Bij Lap Marketing zijn we het er namelijk over eens dat een website meer is dan een simpel visitékaartje.

Ga je jouw website laten maken door een online marketing bureau, dan is je website in goede handen. Een online marketing bureau weet namelijk wat er te doen staat om hoger te scoren in Google. Wanneer je een website online hebt staan, wil je natuurlijk wel dat deze ook gevonden wordt in zoekmachines als Google en Bing. Bij Lap Marketing passen wij de websites zo aan, dat deze scoort op de relevante zoekwoorden in de zoekmachine Google. Daarnaast leven we in een mobile-first wereld. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom is het van belang dat de website op zowel desktop als mobiel voldoet aan de maximale gebruikservaring.

Met onze websites streven wij naar:

WordPress website laten maken

Lap Marketing werkt met het CMS-systeem WordPress. Een WordPress website laten maken door een online marketing bureau is een slimme keuze als je wilt werken aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is het onderhouden van een WordPress website zeer eenvoudig. Wanneer je website af is, kun je zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen toevoegen. Zo hou je het beheer altijd in eigen hand en ben je niet afhankelijk van één partij. Daarnaast is WordPress met 33%, de grootste aanbieder van het aantal gemaakte websites. En dat is niet voor niets. Een website laten maken met behulp van WordPress heeft een meerdere voordelen:

  • WordPress websites zijn super gebruiksvriendelijk;
  • WordPress websites zijn relatief veilig en stabiel;
  • WordPress websites zijn flexibel, waardoor je niet vast zit aan één partij;
  • WordPress is zoekmachine vriendelijk.

Neem contact met ons op!

Wil je een website laten maken door Lap Marketing? Of misschien meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Benieuwd naar hoe jouw website scoort in de huidige situatie? Doe de gratis online marketing scan.