Over Lap Marketing

Lap Marketing is een jong en gedreven online marketing bureau uit Nijmegen. Met een grote hoeveelheid creativiteit en passie voor het online marketing vak gaan wij als een raket om jou te helpen bij het creëren van een functionele website, het genereren van meer online bezoekers of het beheren van jouw sociale mediakanalen. Dit doen wij, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Bij Lap Marketing beschikken we over een sterke combinatie van kennis van online marketing, webdesign en een vleugje ondernemerschap. Dit maakt Lap Marketing de geschikte kandidaat om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Online marketing bureau dat jouw bedrijf naar een hoger
niveau tilt!

Even voorstellen..

Hallo, mijn naam is Daan Lap. De oprichter van Lap Marketing.

Het begon allemaal toen ik op achtjarige leeftijd met mijn skelter, voor een kleine vergoeding, oud papier op ging halen in de buurt. De ondernemer in mij was geboren. De keuze om in 2016 aan de studie Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te starten was dan ook voor de hand liggend.

Tijdens mijn studie heb ik ervaren dat veel ondernemers zich vooral focussen op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Het genereren van online bezoekers, of het schrijven van creatieve content komt hierdoor op een zijspoor. Vanuit deze gedachtegang ben ik Lap Marketing begonnen. Lap Marketing is een online marketing bureau gevestigd in Nijmegen. Wij leggen de focus op het uit handen nemen van zorgen, als het ontwikkelen van een functionele website, het genereren van online bezoekers of het beheren van sociale media kanalen.

Winnaar Toppers- en talentenprijs 2018

Jaarlijks reikt de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een toppers- en talentenprijs uit aan studenten die een veelbelovend ondernemingsplan hebben opgezet. In 2018 heeft Daan Lap samen met zijn vennoten Marc ten Hove, Jasmijn Hendriks en Ries Hoogstad deze prijs in ontvangst mogen nemen voor het ondernemingsplan dat zij schreven voor de onderneming Dronelaunch.

Over ons kleur v1

Daan Lap

Oprichter Lap Marketing

Ready for takeoff?

Wij staan klaar om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Je hoeft alleen nog maar het startschot te geven! Kom vrijblijvend in contact, dan kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.