Webdesign Dronelaunch

Dronelaunch is een online platform dat vraag en aanbod samenbrengt tussen gecertificeerde dronepiloten en opdrachtgevers uit verschillende markten. Door hun grote aanbod aan dronepiloten beschikt het bedrijf over veel specialisme en diversiteit. Het bedrijf is in februari 2018 opgezet door vier studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail management.

Samen met de ondernemers van Dronelaunch hebben we gekeken naar de ontwikkeling van het platform om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de huisstijl. Daan Lap, één van de vennoten van Dronelaunch is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten, de PR en het onderhouden van de website.

Webdesign

“Daan heeft de vaardigheden om zich uitstekend te verplaatsen in de opdrachtgever. Tijdens onze samenwerking heeft Daan aangetoond een product op te kunnen leveren van een uitstekende kwaliteit”

Marc ten Hove

Mede-oprichter Dronelaunch

Enthousiast geworden?

Kan jouw website ook wel een nieuw ontwerp gebruiken? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.