Webdesign Nelleke Phoelich Coaching

Nelleke Phoelich heeft een kindercoachpraktijk in Overasselt. Er komen kinderen in haar praktijk die even niet goed in hun vel zitten, een ander heeft boze buien, misschien faalangstig, hooggevoelig, het kan van alles zijn. Nelleke gaat naast het kind staan om hem/haar weer vertrouwen te geven in eigen kunnen. Met verschillende methodieken en doorvragen, komt het kind weer in zijn kracht.

Samen met Nelleke hebben wij gekeken naar de ontwikkeling van haar website om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij haar huisstijl en doelgroep. Ook na de oplevering blijft Lap Marketing samenwerken met Nelleke Phoelich Coaching, namelijk voor onderhoud aan de website en marketingactiviteiten.

Webdesign

“De samenwerking met Daan Lap heb ik als plezierig ervaren. Daan denkt goed mee en heeft creatieve ideeën om mijn website te onderscheiden van andere websites. Ook voor het onderhoud kom ik graag terug. Eventuele wijzigingen heeft Daan Lap zo voor elkaar!”

Nelleke Phoelich

Eigenaar Nelleke Phoelich Coaching

Enthousiast geworden?

Kan jouw website ook wel een nieuw ontwerp gebruiken? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.