Webdesign Reavas Vastgoed

Reavas Vastgoed Beheer. Het bedrijf beheert de administratie, de verhuur activiteiten en het onderhoud van panden uit Nijmegen en omstreken.

Lap Marketing heeft de website van Reavas Vastgoed ontwikkeld. In het eerste gesprek hebben we de uitstraling en de huisstijl van Reavas Vastgoed besproken. Verder gaven de ondernemers aan dat de website makkelijk in gebruik moest zijn. Vanuit deze gedachtegang zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van het webdesign. De website beschikt over een koppeling naar de vastgoed portaal, waarin opdrachtgevers van Reavas hun administratieve- en financiële gegevens in kunnen zien.

We zijn trots op het uiteindelijke webdesign!

Responsive Webdesign

De website is volledig responsive. Responsive webdesign past zich aan, aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Dit betekent dat de bezoekers op elk apparaat de optimale webervaring ervaart.

Enthousiast geworden?

Kan jouw website ook wel een nieuw ontwerp gebruiken? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gevestigd in de buurt van ons marketing bureau in Nijmegen? Dan komen wij gewoon bij jou langs.